Wat is een gedragsbegeleiding ?Gedragstherapie2

Soms kan het gebeuren dat uw hond ongewenst verdrag vertoont zoals bv opspringen, happen, angst hebben, agressief zijn, opdringerig zijn, onzindelijk zijn, spullen kapot bijten …... 

 

Gedragstherapie3 Gedragstherapie4 

 

gedragtherapie grappig

 

     U zit met de handen in het haar, u schaamt zich, en u weet niet meer hoe het verder moet. 

 

     Geen paniek, u hoeft niet meteen aan het ergste te denken, u bent niet alleen ! 

 

U kan beroep doen op een gedragsbegeleiding bij Animaste. Als gediplomeerd holistisch hondengedragstherapeute en privé trainer kan ik u helpen bij het zoeken van de oorzaak van het ongewenst gedrag en begeleiden naar een oplossing of verbetering van de situatie. 

Hoe verloopt een gedragsbegeleiding?

  • U vult onderstaande vragenlijst in en stuurt die naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
  • Ik neem contact met u op voor een afspraak. Het consult wordt meestal ten huize van de eigenaar gehouden maar kan ook bij Animaste in Gooik zelf (zie contact), dit naargelang de aard van het ongewenst gedrag.
  • Tijdens het consult wordt de vragenlijst verder besproken en uitgediept, worden er wat testjes uitgevoerd en observeer ik het gedrag van uw hond. Dit wordt samen besproken en ik leg u uit hoe u te werk kan gaan.
  • U krijgt het volledige dossier van de gedragsbegeleidings per mail (of per post) toegestuurd. Hierin staat de beschrijving en de observaties van het ongewenst gedrag, de gedragsanalyse, de prognose en het volledige begeleidingsplan in beschreven.
  • Opvolging : het kan eventueel nodig zijn om een opvolgingsconsult te houden of om privétrainingen te volgen. Dit wordt uiteraard samen met u besproken indien dit van toepassing zou zijn. 3 tot 4 weken later neem ik terug contact met u op om de evolutie te bespreken. Tijdens de hele begeleiding blijf ik uiteraard ter uwer beschikking.

Tarieven : 

Consult + dossier gedragsbegeleiding : € 90,00

Eventueel opvolgingsconsult : € 30,00
Verminderde tarieven zijn van toepassing voor privétraining en bachbloesemtherapie in het kader van een gedragsbegeleiding (zie privétraining en bachbloesemtherapie)

Kilometervergoeding : € 0,30/km, de eerste 5 km zijn gratis (te rekenen vanuit Saintes!)
Tarieven zijn inclusief BTW.

Vragenlijst downloaden : klik op Vragenlijst 

 

Nieuws

Promo

Facebook Image