U kan bij Animaste terecht voor:

UITLAATSERVICE

bv. wanneer u niet goed te been bent, u aan bed gekluisterd bent of u het simpelweg eventjes te druk hebt… (zie 'Walking Time')

OPPASSERVICE

bv. wanneer u voor iets langere duur weg bent zoals een hele avond tot een paar dagen (zie 'Dogsitting' en 'Housesitting'). Deze oppasservice kan naar andere dieren uitgebreid worden (zie 'Catsitting Service' en 'Special Service').

  • Mijn opleidingen in het kader van hondengedrag (klik Opleidingen en werkervaringen)komen zeker uw viervoeter ten goede! Tijdens de services kan ik uw hond observeren en met de juiste inzichten op een gepaste manier handelen. U kan tevens bij mij terecht voor eventuele vragen.
  • Voorafgaand aan een 1e service breng ik u een bezoekje thuis (of plaats van de service) voor een eerste kennismaking met u en uw hond(en) en/of dieren. Het is tenslotte erg belangrijk dat het 'klikt' tussen ons . Tijdens dit bezoek worden ook de praktische zaken van de service besproken.
  • Discretie en algemeen respect zijn uiteraard gegarandeerd.

MN bos 12.2012 N Cane corso 013


Zie hieronder de verschillende services die Animaste aanbiedt:


'WALKING TIME' Service

Uw hond wordt individueel uitgelaten of enkel samen met een andere hond van dezelfde roedel.

Tarieven:

Per hond per serviceWeekavonden
30 min € 08,00
1 uur € 15,00
5 Beurtenkaart 30 min € 36,00
10 Beurtenkaart 30 min € 72,00
2 honden samen per service 2e hond aan 50%
2e hond individueel = 2 services 2e hond aan 75%

Weekend: +25%; Feestdagen: +50%


'DOGSITTING' Service

Heeft u graag dat uw hond na de wandeling nog wat extra aandacht en gezelschap krijgt zodat hij niet te lang alleen is, dan kan u beroep doen op de 'Dogsitting Service'. Tijdens deze service krijgt uw hond intensief aandacht door spel, speurspelletjes, massage....Uiteraard is het mogelijk om de service te 'verpersoonlijken' of anders in te delen. Deze service kan enkel na de 'Walking Service' en kan maximaal gedurende 2uur.

Tarieven:

Per hond per serviceWeekavonden
1 uur € 8,00
2 honden 2e hond aan 50%

Weekend: +25%; Feestdagen: +50%


'HOUSESITTING' Service

Bij deze service wordt een lange wandeling met uw hond gemaakt, krijgt hij zijn maaltijd en medicatie indien nodig en krijgt hij intensief aandacht door spel, speurspelletjes, massage.... Uiteraard is het mogelijk om de service te 'verpersoonlijken' of anders in te delen. Er wordt bij u thuis overnacht. Een 'Morning Walk' wordt niet automatisch voorzien maar kan wel indien u dit wenst (30min).

Tarieven:

Per hond per serviceWeekavonden
Zonder Morning Walk € 30,00
Met Morning Walk € 38,00
2 honden samen wandelen 2e hond aan 50%
2e hond individueel wandelen 2e hond aan 75%

Weekend: +25%; Feestdagen: +50%


'CATSITTING' Service

Bij deze service krijgt uw kat haar maaltijd en medicatie indien nodig en krijgt zij intensief aandacht : bv spel, massage…Uiteraard is het mogelijk om de service te 'verpersoonlijken' of anders in te delen
Tarieven :

per serviceWeekavonden
1 uur € 08,00
2 uur € 15,00

Weekend: +25%; Feestdagen: +50%


'SPECIAL' SERVICE

Indien u oppas / hulp zoekt voor andere dieren of indien u specifieke noden heeft, dan kan u altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ik bekijk dan of ik u hierbij kan helpen en zo ja, op welke manier. Ik stel dan ook een persoonlijk tariefplan voor u op.

Kilometervergoeding : € 0,30/km, de eerste 5km zijn gratis. (te rekenen vanuit Saintes!)

Tarieven zijn exclusief BTW. Tarieven zijn excl. eten, drinken, medicatie, verzorgingsproducten enz.

Nieuws

Promo

Facebook Image