LEVERING EN BETALING

Algemeen: Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat (zie verkoopsvoorwaarden voor meer info). Wij behouden ons het recht voor onze leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Voor vragen m.b.t. een bestelling (bv. levertijden, enz.) en al uw technische vragen over een bepaald product kunt u per mail contact opnemen met Animaste op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Wij streven ernaar onze producten binnen de 7 werkdagen op het door u gekozen adres te leveren na ontvangst van de betaling. De levertijd is echter afhankelijk van het soort product en de voorraad aangezien Animaste als verdeelpunt optreedt. Met ons assortiment van zoveel verschillende combinaties van maten en kleuren is het mogelijk dat er soms producten tijdelijk niet leverbaar zijn waardoor het order vertraagt. Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een product neem dan per mail contact op met onze klantenservice. Als een product niet leverbaar blijkt te zijn, sturen wij u een mail. Zorg dus altijd dat uw e-mailadres juist is ingevuld en check uw mails regelmatig.

Prijzen: De genoemde prijzen zijn in euro, inclusief 6% of 21 % BTW, maar exclusief verzendings-, verwerkings- en incassokosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.

Koopovereenkomst: Een koopovereenkomst komt tot stand vanaf het moment dat de Gebruiker op « Bevestig bestelling » klikt. De Gebruiker wordt dan als Koper aangemerkt. De bestelbon wordt geregistreerd in de computerregisters van Animaste, die op hun beurt worden bewaard op een veilige en duurzame gegevensdrager, en geldt als bewijs voor de contractuele betrekkingen tussen de Partijen. Fouten en vergissingen komen geheel voor risico en rekening van de koper.

Annuleringen: Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan zijn wij genoodzaakt u de verzendingskosten (en eventueel gemaakte extra kosten) in rekening te brengen. Alle annuleringen dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Verzendingskosten: Animaste behoudt zich het recht om deze bedragen te wijzigen naargelang de evolutie van de taxiposttarieven.

Voor verzendingen waarbij de koper verkiest om onder rembours te betalen wordt extra aangerekend en dit is enkel geldig voor België.

Levering:

Afhaling: Paketten kunnen afgehaald worden in de showroom van Animaste, Koekoekstraat 77 te 1755 Gooik, enkel op afspraak 's avonds en 's weekends. Om een afspraak te maken dient men contact op te nemen via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 0476/64.64.70.

Verzending: Alle pakjes worden verzonden via Taxipost.

Uw pakje wordt door de postbode persoonlijk overhandigd. Bent u niet thuis? Geen probleem! De postbode stopt een kaartje in uw bus en uw pakje wordt gedurende 15 dagen op het postkantoor bewaard. Daar kunt u het binnen twee weken komen afhalen. Het pakje kan, op uw vraag, een tweede keer aangeboden worden op uw domicilie of op het adres van uw keuze (ouders, buren, kantoor,...) en dit volledig gratis. Uw kunt uw pakje zelfs opvolgen via de site van De Post (www.bpost.be).

Mocht het pakket door de klant niet worden afgehaald bij De Post, dan blijft dit pakket 15 dagen bewaard. Daar de klant een kaartje in zijn bus krijgt, betreffende de beschikbaarheid van zijn pakket is het niet afhalen geen reden tot terugbetaling.

Betaling: Uw betaling dient binnen de 14 dagen bij ons toe te komen. Indien uw betaling niet binnen de 14 dagen wordt uitgevoerd zullen wij uw bestelling annuleren zonder herinnering. Indien u dan toch de bestelde goederen wenst te ontvangen, zult u opnieuw een bestelling moeten plaatsen. Wij hebben als betalingsmethode gekozen voor vooruitbetaling. Nadat uw betaling op onze rekening is toegekomen, verwerken wij uw bestelling met de meeste zorg.

Wijze van betaling:

Vooruitbetaling: gewone overschrijving via home banking/uw bank.

Betaling op naam van Animaste, Koekoekstraat 77, 1755 Gooik.

Rekening nummer : IBAN : BE34 7512 0594 5790          BIC: AXABBE22

Bij ophaling in showroom (Koekoekstraat 77 te 1755 Gooik): Artikels die afgehaald worden op afspraak kunnen naast de vooruitbetaling via overschrijving tevens cash betaald worden op het moment van afhaling. Er is geen electronisch betaalsysteem in de showroom.

Bij levering: U hebt echter ook de mogelijkheid om onder rembours te betalen, dit enkel voor leveringen in België en mits de betaling voor de extra verzendingskosten die hieraan verbonden zijn.

Nieuws

Promo

Facebook Image